در سیستان و بلوچستان انجام شد:
تایید ذبح بهداشتی و شرعی در کشتارگاه های صنعتی طیور
مدیرکل دامپزشکی سیستان و بلوچستان گفت: در راستای ترویج فرهنگ استفاده از مرغ بسته بندی و کشتار شده در کشتارگاه، اولین قدم، تلاش برای ایجاد بستر مناسب و به خصوص راه اندازی و فعالسازی کشتارگاه های صنعتی طیور در استان است.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان سیستان و بلوچستان، معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان ایرانشهر به همراه مدیرکل دامپزشکی استان، رئیس سازمان صمت استان، معاون سازمان جهاد کشاورزی استان، امامان جمعه اهل سنت و تشیع ایرانشهر و جمعی از مسئولین استانی و شهرستانی از کشتارگاه صنعتی طیور ایرانشهر بازدید کردند.
دکتر مهدی حسینی مدیرکل دامپزشکی استان گفت: ترویج فرهنگ استفاده از مرغ کشتار شده در کشتارگاه و عدم خرید مرغ زنده در جامعه علاوه بر آگاه سازی مردم از مزایا و معایب آن، نیازمند تلاش برای بستر سازی و ایجاد شرایط لازم برای فعالیت کشتارگاه های صنعتی طیور در استان است.
وی اظهار داشت: در تمامی مراحل فعالیت کشتارگاه های صنعتی طیور، کارشناسان فنی و بهداشتی دامپزشکی بر سلامت مرغ کشتار شده و کیفیت گوشت تولیدی نظارت داشته و علاوه بر آن عمل ذبح توسط ذابحین آموزش دیده انجام گرفته و ناظرین شرعی نیز بر انجام صحیح ذبح براساس موازین اسلامی نظارت دارند.
دکتر مهدی حسینی افزود: مرغی که در کشتارگاه کشتار شده علاوه بر نظارت های بهداشتی به لحاظ رعایت نکات شرعی ذبح و حلیت گوشت استحصالی نیز رصد شده و در استفاده این گوشت می توان از نظر سلامت، حلیت و کیفیت محصول مصرفی اطمینان کافی داشت.
در ادامه این بازدید که با حضور حجة الاسلام والمسلمین بزمانی امام جمعه اهل تشیع و مولوی کریم زایی امام جمعه اهل تسنن ایرانشهر انجام و مراحل و شرایط بهداشتی و شرعی ذبح از نزدیک رصد شد، روند ذبح و صلاحیت ذابحین مورد قبول کارشناسان و امامان جمعه شهرستان قرار گرفت و حلیت و سلامت گوشت استحصالی را تایید نمودند.
مدیرکل دامپزشکی استان از مردم خواست: مرغ مصرفی خود را از مراکز تحت نظارت دامپزشکی و از محصولات کشتار شده در کشتارگاه تهیه نمایند تا با اطمینان از سلامت و کیفیت مرغ تهیه شده با خاطری آسوده آن را مصرف نمایند و علاوه بر آن در جهت فرهنگ سازی و کمک به حذف خرید و فروش مرغ زنده به علت عوارض آن بر سلامت جامعه گام بردارند.
Leave a Comments